Κάντε κράτηση
Άφιξη:
Αναχώρηση:
Κράτηση
 

Συχνές ερωτήσεις


Ώρες Check in - Check out

Η ώρα του check in, η ώρα που μπορείτε να μπείτε στο δωμάτιό σας είναι στις 12.30' και η ώρα του check out, η ώρα που θα πρέπει να αφήσετε το δωμάτιό σας την ημέρα της αναχώρησής σας είναι στις 12.00'.

Σε περίπτωση που φθάσετε στο ξενοδοχείο μας νωρίτερα, θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε το δωμάτιο νωρίτερα από τις 12.30', αλλά αυτό εξαρτάται από την ώρα που θα ελευθερωθεί το δωμάτιο από τους προηγούμενους ενοίκους του.

Αντίστοιχα, σε περίπτωση που θα θέλατε να παραμείνετε στο δωμάτιό σας μετά τις 12.00' κατά την ημέρα αναχώρησής σα, θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε, αλλά και πάλι αυτό εξαρτάται από την ώρα άφιξης των επόμενων φιλοξενούμενών μας.

Είναι προφανές ότι δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι θα έχετε το δωμάτιο νωρίτερα ή αργότερα από τις προκαθορισμένες ώρες, αλλά σε κάθε περίπτωση θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να σας εξυπηρετήσουμε. Σε αντίθετη περίπτωση μπορούμε να φυλάξουμε τις αποσκευές σας για όσο χρειαστεί.

Η Ακυρωτική Πολιτική του Kaliviani Traditional Hotel

Για να επιβεβαιωθεί η κράτησή σας δεν απαιτείται προκαταβολή.

Για να επιβεβαιωθεί η κράτησή σας απαιτείται η προέγκριση του πλήρους ποσού της πρώτης διανυκτέρευσης. Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης σάς ακυρώνεται η προέγκριση.

Εάν ενημερώσετε το τμήμα κρατήσεων μας (info@kaliviani.com) για την ακύρωση αργότερα από 3 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξής σας, θα πρέπει να προβούμε στη χρέωση για το πλήρες ποσό της πρώτης διανυκτέρευσης (τυχόν εκπτώσεις δεν υπολογίζονται).

Σε περίπτωση που μας ενημερώσετε για την ακύρωση την ημέρα της άφιξης, σε περίπτωση που δεν έρθετε καθόλου στο ξενοδοχείο ή σε περίπτωση που επιλέξετε να αναχωρήσετε πριν την προγραμματισμένη ημέρα αναχώρησής σας, δυστυχώς θα πρέπει να πληρώσετε το συνολικό ποσό της κράτησης.

Σημειώνουμε ότι ακυρώσεις ή αλλαγές στις κρατήσεις μέσω τηλεφώνου δεν γίνονται δεκτές. Οποιαδήποτε τροποποίηση κράτησης θα πρέπει να γίνεται γραπτώς μέσω email στο info@kaliviani.com ή με fax στο (+30) 2822024496. Σε περίπτωση που η κράτηση έχει γίνει μέσω τρίτου (ταξιδιωτικού γραφείου ή συστήματος κρατήσεων) η ακύρωση θα πρέπει να γίνει γνωστή και σε αυτούς.

Σε περίπτωση Προπληρωμένης ή/και Μη Ακυρώσιμης Κράτησης γίνεται χρέωση του πλήρους κόστους της διαμονής κατά την ώρα της κράτησης και δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης.


Πόσο μεγάλα είναι τα δωμάτια του ξενοδοχείου;

Κάθε τύπος δωματίου έχει διαφορετικό μέσο μέγεθος. Το μέγεθος των δωματίων είναι ένα από τα κύρια στοιχεία διάκρισης των τύπων.

 Τα δίκλινα δωμάτια είναι περίπου 22 μ2 , ενώ τα οικογενειακά δωμάτια  έχουν μέγεθος 33 μ2 .


Tα δωμάτια έχουν διπλά ή μονά κρεβάτια;

Όλοι οι τύποι δωματίων του Kaliviani Traditional Hotel διαθέτουν διπλά Queen κρεβάτια, είτε 2 μονά κρεβάτια (Τwin).

Τα δίκλινα δωμάτια αποτελούν τη μοναδική εξαίρεση, αφού έχουν μόνο διπλά Queen κρεβάτια.

Τα οικογενειακά δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2-4 άτομα υπάρχουν δύο μονά κρεβάτια και ένα διπλό Queen κρεβάτι.

Ταξιδεύουμε με βρέφη. Υπάρχουν ειδικά κρεβάτια;

Εάν ταξιδεύετε με βρέφη μικρότερα των 2 ετών μπορούμε να προσθέσουμε, άνευ χρέωσης, ειδικό πάρκο-κρεβάτι, σε όλους τους τύπους δωματίων (δίκλινο δωμάτιο, οικογενειακό δωμάτιο).


Ποια από τα δωμάτια έχουν καλύτερη θέα;

Όλα τα δωμάτια του Kaliviani Traditional Hotel βρίσκονται στον ίδιο όροφο και έχουνε πανοραμική θέα στην θάλασσα.


Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, μου κρατάτε το δωμάτιο;

Δυστυχώς, λόγω του περιορισμένου αριθμού των δωματίων μας, δεν είμαστε σε θέση να δεσμεύουμε δωμάτια χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί η κράτηση

Μπορείτε να βοηθήσετε στην οργάνωση του ταξιδιού;

Βεβαίως! Η ομάδα υποδοχής του Kaliviani Traditional Hotel έχει πολύ καλή γνώση της περιοχής Χανίων και μπορεί να σας βοηθήσει για την καλύτερη οργάνωση του ταξιδιού σας. Υπάρχει ποικιλία επιλογών τόσο για τη διασκέδασή σας όσο και για το γεύμα ή το δείπνο σας και θα χαρούμε να βρούμε την καλύτερη για εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή για πληροφορίες τόσο για διασκέδαση και φαγητό όσο και για οργάνωση εκδρομών και ξεναγήσεων. Μπορούμε επίσης να σας παράσχουμε πληροφορίες ή προτάσεις γενικότερα για την παραμονή σας στην Κρήτη.

Δυστυχώς, για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις και λάθος χρεώσεις δεν είμαστε σε θέση να αγοράσουμε εισιτήρια ή να προωθήσουμε δικά σας στοιχεία χρέωσης σε τρίτους.

 
 
Mama's Dinner
Στο εστιατόριο θα δοκιμάσετε την δημιουργική κρητική κουζίνα σύμφωνα με τη φιλοσοφία και την παράδοση της Κρήτης.
περισσότερα »
GARTEN bAR
Στο μπαρ, ανάμεσα στα δέντρα και τα καταπράσινα λουλούδια του κήπου μας, παίζουμε μουσικές του κόσμου.
περισσότερα »